RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS MAGAS ÁRON! BUDAPEST ÉS PESTMEGYE

BONTÁSI IGAZOLÁS FORGALOMBÓL VALÓ VÉGLEGES KIVONÁS!

RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS!

Velünk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben túladhat működésképtelen autóján. Ön számára ez a folyamat pofonegyszerű, egyetlen dolga csupán, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Ezt követően egy Önnek megfelelő időpontban, kérésére akár hétvégén is, felkeressük, hogy felmérjük járműve állapotát. Akár már ekkor megtörténhet a roncsautó felvásárlás, ehhez csak Önre, a forgalmi engedélyre és a rendszámokra van szükség. Megoldjuk a roncs elszállítását is, ami nem terheli pénztárcáját pluszköltségekkel. A roncsautó felvásárlás nálunk mindig korrekt áron történik. A felvásárlás létrejöttét szigorúan dokumentáljuk adásvételi szerződés formájában. A vételárat az Ön igényeinek megfelelően készpénzben, ott a helyszínen egyenlítjük ki.

 Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon!

 roncsauto_felvasarlas_roncsauto.jpg

Ha kérdése van, vagy megbízással fordulna felénk, keressen minket telefonon vagy emailen. Kérje ajánlatunkat az autófelvásárlás és forgalomból való kivonás költségeire, folyamatára. Autófelvásárlás esetén a gépjárművet ingyenesen szállítjuk el.

Cégünk vállalja személygépjárművek, kisteher gépjárművek, utánfutók, motorkerékpárok és egyéb járművek szállítását vagy mentését. Az országos szolgáltatásunkat szakképzett és műszaki tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, kedvező árakkal, hétközbe és hétvégén is, 0-24 óráig tartó telefonos ügyelettel, udvarias, rugalmas kiszolgálással valósítjuk meg. A ránk bízott járműszállítást rövid határidővel, garanciával végezzük el.

 

Hívását követően akár 2 órán belül meg tudjuk kezdeni a mentést. Keressen minket megadott elérhetőségeink valamelyikén éjjel-nappal, 0-24 óráig!

auto_mentes_olcson.jpg

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon! 

 

Márkafüggetlen autóbontó

Számos gépjármű tulajdonos életében előfordul, hogy autója olyan minőségi állapotba kerül, melynek esetében a legkézenfekvőbb megoldásnak a forgalomból való kivonás bizonyul, valamint egy regisztrált autóbontó szolgáltatásait kell igénybe venni.
 
Az autóbontók szolgáltatásainak óriási előnye, hogy teljes körű megoldást nyújtanak a problémára, mivel vállalják a gépjárművek bontását, feldolgozását, a hulladékkezelést az előírásoknak megfelelően, valamint az értékesítést is egyaránt. A legtöbb autóbontó esetében problémát jelent az ügyfelek számára, hogy egy-egy adott márkára specializálódtak, melynek következtében korlátozottak a lehetőségek és az autó tulajdonosok gyakran csak hosszas keresgélés után akadnak a megfelelő cégre. A márkafüggetlen autóbontók óriási előnye, hogy a teljes körű segítségnyújtás mellett, minden márkatulajdonos számára kínálják a szolgáltatásokat.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 30
Heti: 24
Havi: 594
Össz.: 146 349

Látogatottság növelés
Oldal: Roncsautó felvásárlás
RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS MAGAS ÁRON! BUDAPEST ÉS PESTMEGYE - © 2008 - 2018 - roncsautovetel.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: roncs autó vètele - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »