RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS MAGAS ÁRON! BUDAPEST ÉS PESTMEGYE

BONTÁSI IGAZOLÁS FORGALOMBÓL VALÓ VÉGLEGES KIVONÁS!

RONCSAUTÓK, SÉRÜLT JÁRMŰVEK KÉSZPÉNZES FELVÁSÁRLÁSA

Totálkárt szenvedett, vagy javíthatatlan műszaki hibás személy- és kishaszon gépjárművének értékesítését és az ezzel járó ügyintézés terhét átvállaljuk Öntől!

roncsauto_vetel.jpg

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon!

RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL

Egy törött, sérült vagy totálkáros kocsi eladása nagyon nehéz és időigényes egy magánszemély számára. Csak nagyon körülményes procedúra után lehet túladni a számunkra használhatatlanná vált eszközön. Ilyen autókra alig találni vevőt, legtöbbször pedig az eladás és az adminisztráció többe kerül, mint amennyit a járműért kaphatunk. Cégünknél a roncsautó felvásárlás reális áron történik. Figyelembe véve az autó állapotát olyan vételárat kínálunk, amely az Ön számára is elfogadható. A felvásárlás során nem számít, hogy a gépkocsi, motor műszaki hibás, esetleg gazdasági totálkáros. Mindent átfogó szolgáltatást nyújtunk az ingyenes kiszállástól a jármű díjmentes elszállításáig. A forgalomból való kivonás ügyintézése is szerepel az általunk nyújtott szolgáltatások listáján.roncsauto.jpg

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon! 

auto_mentes_olcson.jpg

Márkafüggetlen autóbontó

Számos gépjármű tulajdonos életében előfordul, hogy autója olyan minőségi állapotba kerül, melynek esetében a legkézenfekvőbb megoldásnak a forgalomból való kivonás bizonyul, valamint egy regisztrált autóbontó szolgáltatásait kell igénybe venni.
 
Az autóbontók szolgáltatásainak óriási előnye, hogy teljes körű megoldást nyújtanak a problémára, mivel vállalják a gépjárművek bontását, feldolgozását, a hulladékkezelést az előírásoknak megfelelően, valamint az értékesítést is egyaránt. A legtöbb autóbontó esetében problémát jelent az ügyfelek számára, hogy egy-egy adott márkára specializálódtak, melynek következtében korlátozottak a lehetőségek és az autó tulajdonosok gyakran csak hosszas keresgélés után akadnak a megfelelő cégre. A márkafüggetlen autóbontók óriási előnye, hogy a teljes körű segítségnyújtás mellett, minden márkatulajdonos számára kínálják a szolgáltatásokat.

Tagsbontási igazólás,Forgalomból történő végleges kivonás,Gépjármű forgalomból kivonása ideiglenesen ,Bontási igazolás ingyen ,

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 32
Heti: 141
Havi: 1 184
Össz.: 143 879

Látogatottság növelés
Oldal: Autó felvásárlás bontásra
RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS MAGAS ÁRON! BUDAPEST ÉS PESTMEGYE - © 2008 - 2018 - roncsautovetel.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: roncs auto felvasarlas - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »