RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS MAGAS ÁRON! BUDAPEST ÉS PESTMEGYE

BONTÁSI IGAZOLÁS FORGALOMBÓL VALÓ VÉGLEGES KIVONÁS!

Akár a forgalomból való kivonáson, akár autófelvásárlásban gondolkodik, ne várjon tovább! Keressen minket valamelyik elérhetőségünkön és kérjen tájékoztatást, árajánlatot vagy rögtön a konkrét szolgáltatást, problémája kényelmes megoldására. Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon!

 

auto_felvasarlasa.jpg

Sok kereskedő az autófelvásárlást követően ideiglenesen kivonatja a forgalomból a gépjárműveket. Ez idő alatt a járművek után sem a kötelező felelősségbiztosítást, sem pedig a súlyadót nem kell megfizetniük. Az ideiglenes forgalomból kivonás ugyanarra a gépjárműre többször is lehetséges, de alkalmanként maximum csak 6 hónapig. Ezzel sok pénzt tud megspórolni.

Totálkáros autók, roncsok esetén is meg kell tenni a roncs forgalomból való kivonását. Kisebb törés esetén is meg kell vizsgálni, hogy a gépjármű megjavítása nem járna e nagyobb költséggel, mint az autó piaci ára.

Nagyon öreg, műszakilag használhatatlan, forgalomban való használatra alkalmatlan járművek esetében, amelyek a tulasBOumáracsak plusz költségeket jelentenek, ugyanígy kivonhatóak.

Ha a végleges forgalomból való kivonás mellett dönt valaki, akkor a jármű rendszámát és forgalmi engedélyét az okmányirodában le kell adni.

roncsauto_roncsauto.jpg

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon! 

Márkafüggetlen autóbontó

Számos gépjármű tulajdonos életében előfordul, hogy autója olyan minőségi állapotba kerül, melynek esetében a legkézenfekvőbb megoldásnak a forgalomból való kivonás bizonyul, valamint egy regisztrált autóbontó szolgáltatásait kell igénybe venni.
 
Az autóbontók szolgáltatásainak óriási előnye, hogy teljes körű megoldást nyújtanak a problémára, mivel vállalják a gépjárművek bontását, feldolgozását, a hulladékkezelést az előírásoknak megfelelően, valamint az értékesítést is egyaránt. A legtöbb autóbontó esetében problémát jelent az ügyfelek számára, hogy egy-egy adott márkára specializálódtak, melynek következtében korlátozottak a lehetőségek és az autó tulajdonosok gyakran csak hosszas keresgélés után akadnak a megfelelő cégre. A márkafüggetlen autóbontók óriási előnye, hogy a teljes körű segítségnyújtás mellett, minden márkatulajdonos számára kínálják a szolgáltatásokat.

 CITROEN BONTÓ,DAEWOO BONTÓ,DODGE BONTÓ,FIAT BONTÓ,FORD BONTÓ,HONDA BONTÓ,HYUNDA BONTÓ,JAGUAR BONTÓ,KIA BONTÓ,LAND ROVER BONTÓ,MAZDA BONTÓ,MERCEDES-BENZ BONTÓ,MITSUBISHI BONTÓ,NISSAN BONTÓ,OPEL BONTÓ,VOLKSWAGEN BONTÓ,VOLVO BONTÓ,TOYOTA BONTÓ,SUZUKI BONTÓ,SKODA BONTÓ,SEAT BONTÓ,

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 30
Heti: 27
Havi: 597
Össz.: 146 352

Látogatottság növelés
Oldal: Öreg autó felvásárlás
RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS MAGAS ÁRON! BUDAPEST ÉS PESTMEGYE - © 2008 - 2018 - roncsautovetel.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: roncs autó vètele - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »